Barn bilder!

Snart är det väl perfekt tid för lite Fotografering av era små älskligar. hör av er till mig jag åker till er eller valda platser för ca 1800:- ink moms. inom Göteborg.

Bilder


Hästen


testar extender


Detta är bilder från mina tester idag,man ser tydligt skilland på Canons 2x och den lilla bilden sigmas 1,4x

Test på extender...

Först och främst vill jag tacka Pelle för låna ut sina extender till mig...tusen tack! Jag hade extrem tur och köpte mig en stativ ring som Pelle hade och inte använde....sjukt passande! Nu kan jag stryka den ifrån min "köpa" listan.
Sitter nu hemma efter en lång promenad vid Nääs och testande av 2 st extender : Canon 2x och Sigmas 1,4x och just nu ligger Sigman bättre men jag jag jämför inte dom två för dom har 2 olika förstoringar. Canons är fin och visst är 2x bra men inte för min smak då. Jag insåg idag att ist för komma närmare har jag förlorat i både bländare och hastigheten,dessutom få jag ta in Iso vilket jag försöker undvika.
Om jag köper 1,4x har jag fortfarande ok kvalité och bländande på 4 vilket är lagom tycker jag.
Sen insåg jag att jag kan väl köpa 2 st om jag köper Sigmas ;) till samma pris som 1 st canons.
Nu måste jag åka för jag har en del inplanterat, ikväll blir det agility träning med dom bästa! Det är bara för kul varje gång vi ses tjejer! :)Konverter köp:)

Idag är det mycket funderingar på resan som jag ska göra i sommar och min utrustning. Jag måste även tänka på vad jag vill i framtiden med min utrustning och hur vill jag smartast köpa det som passar min fotografering.
Det är viktigt för varje fotograf att fundera och ta reda på: vad passar Mig? Hur få jag ut det bästa kvalité och till vilket syfte.
Köpa nya prylar kan man alltid göra för någon har tipsat om den men det betyder inte att den passar just min fotografering. Alla har olika krav och behov sånt tur annars har man tillverkat för många modeller av ALLT ;)
Idag har jag lagt min tid på verkligen leta och ta reda på lite kring en konverter/extender.
Helst vill man ha ett nytt optik men mina axlar säger att du behöver tänka på vikten så det måste nästan bli en extender. Jag försöker minimera vikten men ändå behålla kvalité vilket är inte alltid så enkelt.
Dagens tips! Gör inte som andra, utgå efter dina behov och sen köpt utrustning efter det :)

Jag vill även tacka Pelle som kommer låna ut sin extender till mig för att testa och utvärdera:) tack så mycket för hjälpen!

Dagens bild få bli från min Ifåån! Det går det med ;) hehe


the sea


havet s-v
havet

...det blev en tur till havet idag,kampen mot våger och vind va sjukt tugnt men den slutade med några härliga bilder och här kommer dom;
Min bild i foto tidningen :)

Vill bara skriva på bloggen att i denna månades tidning FOTO (nr3) är jag med och representerar Lerums Fotoklubben. Jag är verkligen nöjd :) det är inte varje dag man få va med i en tidning, jag bruka inte skicka in några bilder för konkurrensen är stor men ibland så lyckar man ;) kul är det alla fall!


Linda


Linda


LINDA


LindaRSS 2.0