Göteborgs cupfinal...

dagen slutade inte så bra men den började bra (på efter.m) med fotboll...och nu när jag ändå inte kommer kunna sova en blund så blir det väl fixande med bilder från dagens match....skulle sitta med dom imån men då kanske ligger jag avslagen och vill dö lite sakta;) önskar att männskor skulle kunna tänka lite innan dom gör dumma saker mot andra. ibland räcker det med att fråga.... vissa människor vet hur man skapar konfikt!

Hur som...grattis Göteborg!


...äkta guld??? ;)
hej hopp!hade jag varit mer insatt i det hela hade jag t o m vetat vem satte målet men bilden va viktigare,tror att detta va detta straffet som gbg vann =/ tjaa....tror som sagt =) ståg bakom målet och va helt inne på att fota =)


Fotbolls lag,fotbolls lag.... och en skum fotograf? ;)

vad gör du.....?

Idag fick jag dra ut mina objektiv och städa dom lite...medans jag fotar himmlen i fönster för att leta efter fläckar så  har jag en nyfiken hund i nacken som undrar vad matte sysslar med =P
medans dom andra övervakar matte ligger en annan och sover....trött efter dagens agility träning =)


galna hundar ;)


natur skön dag

igår hade vi fantastisk väder och dag,jag har alltid hundträning på söndagar men denna söndag va det annat inplanerat. Det blev ändå hund träning men bara egen träning och ingen kurs...sen begav vi oss Alla på en vandring tur i skog och sjöar och avslutade kvällen med korv grillning...hundarna va nöjda men förståg inte varför matte grillade korv till dom när man kan äta den kall UTAN att vänta ;)
En natur skön dag som man aldrig få nog av =)
Andreas

För någon vecka sen har jag fotat Andreas modellen,har inte lagt upp bilder då jag och Andreas hade speciall överkommelse. Dagen bjud på mycket sol och trevlig väder...det va varmt och skön höst dag och trots den tajta tid schema så blev det bra dag för båda oss.
kreativ....

dagens fotografiering av min asmå kräk...inga kreativa stunder men ändå kul att jobba med studio ljus =)
Jag föredrar fota utomhus med olika bakgrund och människor och befintlig ljus men när det regnar mycket som det gör idag....ja, då e man där och mutar hundar med smaskiga korvar ;)Pixan fick en sparkdräkt idag,det e 3 gånger denna veckan jag kommer hem där hon taggit i sär sin löp byxan i tusen bittar.....börja tröttna på att hon ta sig ur i den och tugga sönder den.
va nära på att köpa byxan med hängslen här om dag men insåg att hon behöver en tvångströja....Pixi e en kreativ liten flicka...Det e även matte ;)
Barn avdelning,stl 74 och 80;- ......3-1 för Pixi än så länge ;)

ljus


RSS 2.0