pocahontas..??


Modell i studio

Här i veckan va man på worshop med ljus sättning och fick med sig en del härliga ideer och tips som kommer va nyttiga i framtiden fast jag inte äger någon stor studio;) min studio e mer av en egen hobby här hemma .
Det va i alla fall en härligt kväll med goda vänner....tack ni snälla för en härligt kväll. jag fick med mig lite bilder som modellen ska så klart få med sig men har inskaffat ny dator å på den hade jag ingen Ps så det fick dröja ända tills nu innan jag kunnde lägga upp dom.
Igår skulle jag fota en manlig modell men väder blev sämre och vi fick flytta träffen till nästa vecka...hoppas på lite bättre väder då=)

Detta e vad som blev av den härliga kvällen i studio:tja....varför i hela friden lägger jag upp 2 samma bilder....för att jag märkte NU att det va skillnad mellan en bild som e förminskat och en i fullt storlek....dom men namn e förminskade =/

BILD

Idag har jag suttit och läst om Terje Hellesø och allt avslöjande och tycker det e hemsk att man har kommit så långt som fotograf och fått alla dessa priser och uppmärksamhet utan att någon kolla om varan e äkta och utan att har något som hellst skulkänslor att man lurar folk.
Att manipulera bilder e inget konst idag men att ge bort pris Årets Natur fotograf 2010 utan att äns kolla på råfilen...tja....
Jag själv kan inte manipulera...därför gör jag inte det..och redigerar minnimalt för att inte hamman i den där plast *bingo* fotograf ;)
Jag själv tycker att det e för mycket *bull shit* och för lite verklighet....om man nu ska tex redigera en bild och den ska ser äkta ut (människa)så kanske få man se till att lämna alla fall en pur på modellen ;)
Det går en reklam på tv just nu och jag tror det e med Jlo och hon ser ut som täcknat figur....det e helt sjuk hur slät man kan va!

För att detta ska förbli Foto blogg måste en bild va med...så.....en av sudio bilder som blev rent gädje ögonblick =)På väg mot höst<3 <3 <3


RSS 2.0