Wild Brown Bear,just 1 week!

Snnnart är det dags för björn resa till Finland,bara en vecka kvar. Väder ser ut att va..varm =/ inte bra! det får gärna hålla sig svalt för det e inte så skönt att sitta i gömslet 1 vecka i värme;)
Resan går mot finland/ryska gränsen på fredag och jag börjar få resfeber och tänka på packning men vill inte börja packa för det e lite för tidigt =/
Jag åker med Magnus Nyman och 3 till,vi är samanlagt 5 personer som åker och vi kommer sitta i egna gömsler.Rapporter från Finland ser lovande ut och dom har sett björn,varg och annan vilt varje dag så jag lär få många bilder =)
Här är Magnus Hemsidan http://www.magnusnyman.se/

Läääängtar!

Indien matchFilmen från skolan

inte en sek för tidigt ;) det har tagit 2 tim att ladda upp filmen för youtube....hehhe!
Filmen är från dagens dans som Indien pojkar bjud på=) gulle ungar!

NI som tittar på filmen MÅSTE ändra på youtube kvalite till HD, denna filmen är HD inspelat/sparat och kommer se konstigt ut om ni inte ändrar till HD.


Zambia mot Usa

Lägger ut lite mer match bilder då och då så kolla in om ni vill se.
dom här bilderna är från matchen mellan Zambia och USA och det va skit kul att fota den här matchen för att dom bjud på mycket action ;) Lagen dessutom bor ihop så det va lite kul känsla på planen =)
Några av bilder har jag redan publicerat tidigare men men ;)
fest


Gothia Cup känsla


Gothia cup Fotboll


Underbara kidsen från Tyskland...seger dansen =)


Gothia cup Fotboll

samma här, tusen tals bilder att gå genom men några bilder från matcher jag fotat =) Det finns många många mer godingar;)
Gothia Cup invigning

Har suttit med tusen tals bilder och jobbat en hel del så jag har inte hunnit gå genom alla bilder från invigningen men lite få man ändåbjuda på =)Regn skydd

Detta med regn skydd till kamera har lite jobbigt den senaste tiden. Jag trodde jag hittade en perfekt regn skydd men den kändes inte så bra när jag väl provade den.
Idag fick jag mig flipp å sydde en egen, ska även testa att göra en till för jag har en hel regn jacka kvar;)
Hade gamla regn jacka och med den fanns en påse. Påse använde jag till huset då man sen genom och äna armen blev skydd för optik 70-200mmL2,8 , armen passade perfekt för min 70-200mm:)
Jätte enkel varjant som alla kan göra :)
Så här ser den ut:)


Kullaberg2


Kullaberg


s-v


line...

Detta få heta line,det är den ända bild med rak horisont....att det ska va så svårt;)


question mark?


fyr

det kommer att komma fler biler under kvällen =)


Kullaberg

Torsdags trip till Kullaberg va helt fantastisk, rätt väder...varmt och bara helt underbart. dessutom lyckades jag se en delfin leka i vattnet. Hade vidvinkel på och stod på en brant klippa så...det blev inga bilder;) men jag va lycklig och nöjd med många bilder som jag har tagit. Kom hem sent i natt och va uppe tidigt för möte på SKF,jag  ska göra ett jobb för dom på Gothia Cup....så nu blir det mycket jobb framöver innan semester och björn resen=) fast det e skönt,tiden går då fortare!


...så stor va den.....


hur stor va den hare vi sprang på idag???

.....sssåååå stor!!modell ragge =)

Ibland undrar jag om ragge har varit modell i sitt förra liv ;)
RSS 2.0