Hönö II




Hönö




så ser den ut som hel,bloggen klipper av lite av bilden när man lägger ut den i större storlek

hönö

idag fick vi avnjuta dagen vid Hönö och det va helt underbart,väder va perfekt både på dagen och kvällen för fotografering. Jätte nöjd med dagens bilder men oxå väldigt trött och ledsen över hemska saker jag har fått reda på idag,en vän har förlorat sin hund idag i en tragisk olyckan.Jag tänker på dig,vila i fred Mållgan <3









Lägenhet...

Igår fick jag Lånat *igen* vidvinkel objektiv från Peter, tack snäll  för att du e så gullig Peter! Jag behövde den för att fota min mammas lägenhet som hon ska sälja inom kort.
Det blev några snabba bilder då man har jobbat 24 tim och va ganska trött....men här kommer några av dom.







Mera Trandans

Har titta genom lite bilder från Trandans och såg att det va en bild som jag gjorde iordning va inte med i den tidigare inlägg...så här kommer den ;)



även den här kanske kan hänga på


Hemsidan

Nu har jag byggt om hemsidan och den kommer ha både min hund sidan och foto sidan....känner själv att jag hinner inte med hur många hemsidor som hellst och bloggen.....det få blir så enkelt för mig som möjligt;)

www.mycane.se

jag störde mig lite på den där första bilden från Trandansen så här kommer samma bild fast i annan beskärning....


trandans

En lördag, blå himmel, sol och 2 bilar fyllda med fotoklubbs medlema med samma mål....ta bilder;)
Bilder blev det och det va inte bara några heller....jag kom hem med 600 bilder,många goa skratt och underbar minnen. Tack för denna underbara utflykten!!

här kommer lite bilder från trandansen vid hornborgarsjön














Eget

Nu har jag startar eget,idag registredades allt det sista och det lär blir lite foto jobb fram över. Jag ska berätta lite mer vad jag ska göra och vad e tanke men just nu e man glad och samtidigt lite nervös för hur det ska gå. Men tankar om starta eget har varit stora och länge....nu e det klart det e bara åka med på den här resa och se om man gillar den ;)



känsla....

Vissa bilder ha bara en kännsla....underbar känsla <3


har haft en underbar dag med mina vänner och det kunde inte va bättre, lika galet och trevligt på samma gång.
Vi promenierade genom dimman och jag ångrar stort att min ryggsäck låg hemma...jag hade kunnat fota en hel del där ute, men tror jag hade varit *lite* rädd för att springa omkring där själv....lite läskigt när man inte se något framförsig.....helt ok när man e fler och pratar mer än man hinner och tänka....inga tankar om räddsla där inte ;)
Hoppas verkligen att det blir dimma imån....då åker jag och fotar lite=)
Måste även ta ut min analoga och ta några bilder till på rullen sen blir det framkallning...håll tummarna nu för mig att jag inte kommer hem med en överexponierade bilder....som med min 120 filmen=(
Måste få grepp på ist och hur mycket det skiljer mellan den analoga och digitala=/

På lördag e det dags för en foto resa och det går mot  Trandansen vid Hornborgasjön,sen i slutet av april så drar vi en hel gäng till Hållö. Å där har jag inte varit förut så det ska bli riktigt spännande att få umgås med lite fotonördar *like me* och bara fota hela helgen =)Längtar  
ha en fortsatt underbar söndag! 

hundliv!

Japp, så lever jag mitt liv...hundliv.....vi sitter inte hemma och deppar. Vi passar på att träna och va ute så mycket som möjligt. utflykter och många promenader e ett måste.Man blir nästa deppig av när vardag e som vanligt och nästan ett rutin. Vi längtar nu till sommar och vill ha blå himmel över oss hela tiden=) mysiga kvällar å långa dagar ute....heeellt underbart!
Bilderna e tagna här i veckan.....













RSS 2.0