särö

Dagens utflykt ledde mot Särö och där trivs jag som fisk i vatten.....halland och bohus kust e helt fantastiska ställe.Man hittar liksom lugn och ro vid havet....helt underbart. När solen gick ner ville man fortfarande sitta kvar och bara njuta.Idag fick jag stor sommar längtan,det har väl många som har det nu ;)

Blev inte så många bilder och tycker inte heller det va något super bra ställe jag hittade men så e det ibland.
Det går åt rätt håll...DET GÄR ÅT RÄTT HÅLL.....
..i det blå....

Dagen bjud på mycket sol och en hel del vind men man e så nöjd av att få se den blåa himlen så man glömer allt annat. Det blev bilder på hundarna idag och det va bara tur att jag fick till dom här.....batteri va inte riktigt laddade. Har tagit runt 700 bilder bara på tre dag =)

på den här bilder stå ragge och planerar sin jakt.....det kommer va en fågel till middag ;)
Vackra Pixi

havs utflykt

Kom hem för bara någon timma sen, va ute vid kuste och blev piskat av både vågor och vind, mest vind för det va typ storm ute men jag fotade på ;)
Dessutom har jag bruttit mig in på ett privat området och fick packa ihop lite tidigare än jag ville men va lite oroligt att dom kommer skjuta mig precis som dom gör i USA. Vet inte vart tanken kom ifrån men men ;) Sen va jag extrem trött i kroppen av att kämpa mot vinden.
Märkte att idag va det mest test bilder och jag behöver tänka på lite saker men fick ändå med lite bilder....det finns en bild som jag lägger inte ut än, tror det blir en bild till min bild utställningen som vi ska ha med Fotoklubben i Lerum. Ska bli kul att hänga lite bilder så andra kan titta och tycka ;)
studio....ler!

....hehhe..va bara tvungen! det e precis så jag ser honom när han ser Ost eller korv.
studio

Va e din kropp Pixi???
Drar upp byxan Pixan!!

Universeum

Idag har jag och Cheng varit ute och fotat igen, vi har haft några kul foto utflykter och planera flera fram över....tack för allt Cheng!
Som sagt så har vi varit ute och fotat igen och idag blev det Universeum och fotat djur och gått runt å kollat....jag fick en nyfiken liten apa på mig och min kamera som va väldigt intresserad av min fräcka ;) Canon objektivet. Den va hur söt som helst....han tittade djup i mina ögonon  <3 och jag skulle kunna ta hem den om inte jag visste att den hade så bra där den va.
Sen gick vi runt och kollade och fotade allt vi kunde....tyvärr va det väldigt mörkt på många ställe så det blev bara några bilder för min del =)
how u doin??


chengs nya tele ;)

Zeiss
japp, då har man kommit på hur man sätter in filmen....å då märkte jag att det kunde rulla hur mycket som hellst för det fanns en hel del utrymme på rullen. Vilken tur!
Då ta jag mig en sväng och fota med den imån...LYCKAN!!

här bor jag....

ja, då har man varit ute och fotat med min analoga Minalta. Jag gick omkring som en turist....på axel hängde min 5D och på halsen min minalta.
Vi hade jätte tråkigt väder men vad gör det när man fota med svart vita filmen....det ända jag tycker synd e att jag inte hade med mig min Zeiss med mig ute idag.
Åkte in till stan för en trevligt fika med vänner och passade på att köpa den specialla filmen 6x6 till min Ziess....tänkte även köpa batteri till Minalta men jag tror att kille i butiken testade alla batterier i butiken och den funkade inte. Risken är att den e trasigt(ljusmätan)eller att vi hade fel batteri....och hade inte dom rätta batteri så kommer jag inte leta mer. Det funka bra utan batteri, man få ljusmäta i digitalt så få man ta det på känn ;)
Som jag nämde tidigare så köpte jag en film till Zeiss och det gick as bra att sätta ditt den...jag tappar rullen...den bara rullar i Slow motion och då ville jag bara dö! rulla ihop filmen och stoppat in den,försöker förneka händelse och försöker stoppa in skiten i kameran....tror inte den sitter som den ska och tror inte jag kommer få till detta utan hjälp så den där butiken i stan kommer va min nya häng ställe....jag kommer hänga på låset redan på måndag.Förstå inte varför jag inte frågade om hjälp redan där....men kanske för att vi testade i batteri i nån timma.
Killen i kassan va svettig och jag över bardisken som en 5 åring*e du klar snart!*

När jag väl va ute e det svårt att bara ta en bild med kamera som ska ställas in manuellt,det gör jag i för sig med min digitala oxå men allt ligger så logisk och man kan komma åt ins. så snabbt....Minalta e inte logisk alls....inte äns praktisk...inte äns svår...den e skit krånklig.
Slutare och bländare ligger på samma ställe och vrider man på den äna så åker den andra med....å jag har ändå inte så stora fingrar. Skärpan sitter faktisk lite mer bättre...så det e bra ;)
Objektivet är på 45mm å jag hade 50mm på min digitala och det känndes bra att byta från äna till den andra men jag kollade VÄLDIGT många gånger på baksidan och hoppades på att jag skulle se resultat direkt i skärmen ;)
Har bara tagit 14 bilder och man verkligen tänker på hur man fota....man ställer in sen komponiera, ställer in skärpan och  sen avtrycker.....sen ta man fram den digitala och trycker av 100 bilder på en och samma Häst.
Tror det e nyttigt att fota med analoga lite ;)

Här kommer dagens bilder (digitala)

kursplan 2011 =)

Folkhögskolan fristående kurser för män VT-2011

Kurs 1

Hur man fyller på ispåsar

Kursen går igenom varje arbetsmoment med diabilder.

Kurs 2

WC-papper. Är det sant att toalettpappret växer ifrån pappershållaren?

Diskussionsgrupp

Kurs 3

Är det möjligt att lyfta upp toalettringen innan urinering? Och hur lägga ner den igen efter urinering?

Mycket praktiska övningar

Kurs 4

Efter middagen: Flyger de smutsiga tallrikarna själva till diskhon?

Lösningar och exempel på videoband.

Kurs 5

Lär dig att hitta saker, börja med att ställa dem på de rätta platserna istället för att gapa och vända hela lägenheten upp och ner.

Öppet forum

Kurs 6

Att ge blommor till din älskade skadar inte din hälsa

Bilder och ljudband

Kurs 7

Våga fråga efter vägen när du inte hittar

Berättelser ur verkliga livet.

Kurs 8

Är det genetiskt möjligt att hålla tyst när frun kör bilen?

Körsimulator

Kurs 9

Lär dig skillnaden på fru och mamma

Rollspel

Kurs 10

Hur man lär sig att älska shopping?

Andningsteknik, meditation samt mental träning.

 

*husse kommer gå fler kurser än jag*


 


RSS 2.0