gott nytt årHoppas ni få underbar nyårafton!!

GOTT NYTT ÅR!!!


GOTT NYTT ÅR!!!


sista...

Då ta vi oss en sista titt på naturen 2011 =)
*nästa år e den likadon ;)*år 2011

....jag gör som många av mina goda vänner och slänger öga på året som har gått och min fotografering =) År 2011 har varit dåligt år för mig...eller? faktisk inte när jag tänker lite djupare. Det första tanke va att det va dåligt med den är för att jag jämför med år 2010 där jag hade kamera i min hand varje sek...varje dag. Såna år få man liksom inte...då va jag ju i mina inlärnings stadiet och allt va spännande. Nu mera fotar jag när jag känner det e värt. Men år 2011 va fantastisk år för min utveckling och att hitta min egen stil.....jag har blivit mycket tryggare med min fotande och skaffat mig bra utrustning. Jag har träffat många nya härliga människor och varit på många väldigt roliga och spännande resor....utflykter.jag har skaffat mig vänner för livet och kommer att minnas härliga tider jag hade ihop med människor som dela mitt intresse. År 2012 blir nog ännu bättre år,jag vill jobba mer med människor och foto mer vilda djur....jag trivs som bäst i naturen och vandrings livet =) Set fram emot aug 2012 för då åker jag Björn resan...... äntligen, har verkligen fått en super möjlighet att hänga med kunniga och duktiga fotografer på en veckans resa Till Finland. Längtar så =)
Jag vet inte om jag kan hitta dom bästa från år 2011 men här e det några favoriter som både innehåller *enligt mig*bra bilder och mycket härliga minnen =)


det finns mååååånga till men detta få räcka ;)

Jul

Ja, nu skulle sista kalender bilden läggas igår Men att jobbat,fixa ordning allt å åka mot jul firande har bara varit det ända i mina tankar.
Har verkligen glömt helt att lägga ut bilden å jag få jobba lite extra på nyårsafton helt enkelt ;)

Jul firande va fantastisk,vi hade jul lekar å vi spelade spel nästan hela kvällen. Åt förbaskat mycket mat å jag fick med mig bästa julklappar. Leken går ut på att vinna sig till julklappar så det har varit svettigt kamp för mig igår men det lönade sig. Det va jätte skönt idag å tända alla lampor med Fjällkontroll =D
Konstigt nog så har jag visst lite tävlings instinkt...den kommer fram ibland ...så där någon gång per år å är obehaglig att se på ;)
Min mor tillagade som vanligt fantastisk mat å det räckte precis *läs :det blev över till 30 per till*
jag fick även med mig en hel smink väska med kosmetika som min brors tjej packade på....det va min stor jul bonus.gillar att hon jobbar med sånt :)
Smink jag köper kostar f** så jag va nöjd att få sånt som jag verkligen använder å behöver.
Förutom smink å krämer så fick jag oxå 10 nagellack så nu klarar jag mig nog till sommar eller kanske påsk;)
Hoppas ni har haft en härlig jul å njut nu när ni kan:) jag ska rea handla "lite" imån...behöver verkligen ingeting men hittar alltid något :) konstigt va!?

God jul till er alla!


23 December


22December


21 december


20 december


Hund fotograferin 2

Här är dom fösta modellerna som jobbar stenhårt...freja jobbade stenhårt på rulla runt och riva allt....söt klump!
Hund fotograferin

Det blev en trevlig hund fotografering på annan plats igår men jag hade ont i mina knä efter en hel dag på golvet krypande ;)
Det blev en härlig boston gäng ...ett barn och en Freja klumpen, dom bilderna kommer någon annan dag då Matte valde fel bilder ;) hehhe


Här kommer lite bilder;
Ebba

Yra myra


teo

Uni


Maja19 DecemberVackraste NORA <3

18 December


17 decembermin matte e knäpp ;)

16 December

...vem skulle tro att man kunde träna lydnad på appell plan i DECEMBER! jag e lycklig alla falla att jag har den möjligeten,förra året va det omöjligt än se klubben från satelit bilder ;)
Träning gick som på smör,alla hundarna däckade så fort vi kom hem och jag är mycket nöjd med dagens träning =)


15 December

jo, men lite funsk få man göra den "15" december ;) jag är upptagen kvinna imån ;)

14 December

Nästan så att man kan lägga ut 15 december ;) men jag hinner med 14 december....


13 December

Hoppas att ni har haft trevlig Lucia,själv har jag haft en liten pepparkaks gubbe på besök ;)


12 December


Julkort 2011

Ja, detta med tillverka den bästa julkort har börjat ;) Jag har haft många ideer och tankar men dom bästa kommer nog spontont ;) Ni som inte har fått denna julkort på mail får den på Fb eller annat sätt...har inte allas mail adress ;)


11 December

Man kan inte tro att det e 11 december,idag va jag och hundarna i skogen några tim och det kändes som sep/okt. såg svamp =/
Vart e den förbaskade snö =(  SNÖ!!!!10 December


Grattis till alla som har ställt idag i Stockholm!9 December

Idag har även spelat in en film på mina små kräk...kolla in den =)
http://youtu.be/vAGIoZath6A?hd=1

7 och 8 December

ja, då har man missat en dag....bokstavligt talat;) Här kommer då bilder =)Oj då 7...

Ja! Oj då! Jag glömde visst ha 7 december igår:/ tyvärr va det e hemsk dag som...jag fick jobba 27 Tim arbets pass sen spenderade jag bara några Tim hem för att krypa tillbax till bilden och en utbildning sill jag går nu under höst och vår. Jag va fruktasvärt trött igår:/
Idag sov jag som aldrig förr...kunde ha sovit ett dygn till men va tvungen gå upp å ta mig snabbis till kliniken men min hund å sen vidare till jobbet..igen.

Ikväll kommer dubbel kalender :) titta in senare;)


6 December
Äntligen har det kommit snö idag =) tjoohoo....vad jag har längtat =) tryckte av en snabb bild från fönster innan nytt moln med snö täckte himmlen =) mysigt och fint med snö!


Ny tröja =)

Idag kom den nya begagnade tröja till pixi...men för att va begagnad så ser den ut som från fabriken så jag gjorde super köp =)

Diesel och Pixi nu som matchande syskonen B&B


..mule <3

Jag har Fångat dagen verkligen idag =)
Vaknat tidigt och såg med en gång att idag ska kamera luftas länge, jag och hundarna åkte bort först till Nääs slott för lite springa-fritt-som-galen-stund...oh JA..jag fick springa av mig,det va helt underbart att springa runt på öppna ängar som galning;)
Vi hälsa på min älsklings hästar. Har en favorit häst där i hagen som jag avgudar...han har jag fotot många gånger förut. Idag skrämde jag bort dom lite med min blixt....hoppas dom inte hatar mig för det.....försökte samla lite tycka-om-mig poäng med gräs =/ innan jag gick därifrån.... love me! snälla!
medans jag fotade hästerna (läs skrämde livet ur dom) så stå ragge och mäter sig med en av hästerna...såg sjukt kul ut när han pratar hundspråk med en häst....kaxig som fan va han oxå och hade han inte fått stöt från elstängsel hade han ge hästen stryk. äntligen skrek jag! äntligen fick kräken stöt...jag har väntat länge på den...jag vet inte hur många gånger jag försökte rädda livet på honom så han inte dör som en liten fluga på dom där stängsel....ragge är en hund som "lär" sig ...the hard way.

Här är min kompis....och den sötaste mule <3


Många nyfikan mule fångade på bild idag ;)
5 December


4 December


3 December igen

......måste lägga ut den här oxå ;) såna bilder få ni inte se ofta då jag Aldrig fotar alla hundar samtidigt.
3 december *blink*

....vilket oväder vi haft här i götet...nästan lite väl mycket blås och regn på samma gång ;)

Idag skulle jag hämta min fotoalbum jag beställde men råkade hamna i världens längsta bilkö och precis när jag kommer fram till stan så tittar jag på klockan och måste återvända tillbax till jobbet *attans*
2 December


Julkalender 2011


RSS 2.0