bonde söker fru-bilden

missade "bonde söker fru" igår och vilken tuuuur att man kan se på tv-play repris.....när jag går in på http://www.tv4play.se/   ser jag en av dom finaste bilder.....den är helt fantastisk på många sätt.
Det e en bild på Linda (programledan ) mitt i den gula vackra ängen.
Älskar att den verkligen e allt många hade kritiserad och haft många åsikter om horisonten och annat som jag bara läser i mitt huvud....men jag tycker den här e kreativ och bara heeelt underbar.
En bild e som en tavla....inta alla gillar den men den finns inget som gör mig mer glad än att tänka utanför boxen och göra som man själv vill och tycker om.

nu ska jag se på programet...ha det gott!

mule....
fly...


höstens vackraste hundar!

idag har vi riktigt höst dag och jag älskar hösten. Det är lite kallt ute och man få vänja sig sakta men vad gör det när man blir varm bara av titta dom den vackra naturen. På ängarna träffade vi på rådjur och det va bara å håll ragge kopplat.Tror jag har dom finaste höst hundar Ever!
Pixi och Ragge i "studio"....

......hade gärna varit ute och fotat i dimman (nu solen) men ist har jag samlat ihop kraften å fotade hundar hemma i "studion"
Förkylning håller i sig så man få göra den bästa av sin situation =P
Har fotat med bara fönsterljus darför kan man se mörka delar va bakgrunden....lite synd men min Blixt älskar batteri och jag hann inte ladda dom. Måste köpa en ny blixt snart. Riktigt frustrerande att ha en blixt som använder helt nya batteri på bara 30 min =P

Ragge va som vanligt super modell...Pixi är svår att fota...men men...dagens bilder =)


pixi..

hösten är här

Japp...nu är hösten här och det är vackert med höstlöv.


vatten stenar i färg II

tjoohoo...nu fick jag lägga ut den här bilden...sjukt att just denna bilden ville inte bloggen lägga ut. Måste vart för stor...det har jag aldrig haft problem med innan =S


vatten..sten i färg

....förstå inte varför jag inte kan lägga upp en av bilderna....frustrerande...men men. här kommer dom andra i färg då =)


vatten..sten

Sitter och håller på väljer ut bilder till mina tavlor....vet inte än om det blir stora eller små men kul att ändra lite här hemma. Jag älskar färg bilder men samtidigt har jag bara s-v bilder hemma på väggarna å vill ha samma stil på alla. Vad tycker ni?


vatten drag...

Va ute här om dagen och fotade en hel dag och fick med mig bara för många bra bilder.....har nu suttit å kolla genom alla och man vet inte vart man ska börja....riktigt nöjd med många bilder. Men jag börja med en av dom jag tagit vid sevån....måndag kväll. ...så ser det ut som hel,


på bryggan...
Jag se dig....
LE


Haft histerisk helg och histerisk kul dag idag.....sånt blir man trött av ;)
Just nu orka jag inte äns sitta uppe men va bara tvungen att lägga ut den här.
haft en helt foto dag med lånade vidvinkel.....är helt förälskad =) Tack Peter för lånet =)
Har en heeeelll del jätte roliga och fina bilder men den få bli annan dag.


RSS 2.0