Bianca min ängel

Idag är bianca i himlen och jag har aldrig känt sånt smärta som just nu! Bianca va mitt hjärta och min första hund. Vi har gått genom väldigt mycket ihop och växt ”gamla” tillsammans. Tyvärr åldrades hon snabbare än jag. Bianca har lämnat efter sig mycket glädje och mycket sorg hos många….hon har varit en av dom underbaraste hundar man kan få. Livet utan henne kommer va plågsam men vi har 2 till underbara hundar.

Jag e säker på att dom andra hundarna saknar henne å kommer minnas henne väl. Det kommer vi göra.....det gör så ont så ont just nu och jag önskar ingen detta någon.....det e så vidrigt! Hon kommer att kremeras tillsammans med en filt som jag bäddade in henne i.

Bianca mitt hjärtat! Vila i fred…min ängel! Jag kommer har svårt att släppa dig från mina tankar och mitt hjärta….en del av mitt hjärta dog idag med dig,men den kommer leva på dom underbara minner vi har ihop….jag älskar dig så mycket!

Sov gott!

Lägger till några billder på min ängel Bianca;

 

 

 

 

 

 

 


is kallt
Kontrast

Idag blev det en del billd fixande och jag börjar se sämre ;)
Men nu har jag hittat den som gör sig bäst i ämnet kontrast tycker jag =)

Just ja, kommit fram till att mitt hus är inte tät...alls! den städades bara för ½år sen och nu skulle den behöva en riktigt skrubbning ;) att städa bilder e inte det roligaste man kan göra.kallt....


....idag blev det kallt igen men solen va frame hela dag....konstigt att när solen å färger kom fram idag  så väljer jag ta bort färgerna ;)play watter

idag har jag tagit mig ut till den isiga sevån.....det va riktigt svårt att komma fram till platser man ville fota men efter 2 tim av fotande va jag nöjd med bilder jag fick.
jag testade även min nya fjällkontroll som funkade utmärkt å sparar en del tid....rek. verkligen att köpa en sådan om man använder sig en del av självutlösare.
Idag hade vi även 0 grader,vilket va glädjande när jag vaknade.....vi hade även dimman här hemma som jag blev inspererad av idag så jag stannade till vid en äng i närheten av mig å tryckte av några bilder.
Bilderna i sevån är lite av olika exponieringar å jag gillar använda mig av både över å under exponiering för mer kreativa bilder. Allt blir så mycket roligare;) så idag heter billderna "Play Watter"
(jag börjar ge namn på bilder,det e inte illa;)

här kommer dimman då ;9

älg möte

....idag hade jag möte med älgen.....något av det roligaste man kan göra är när man går upp på morgonen å möter en älg i trädgård. Det va en hona med kalven så jag sprang hem å lämnade hundarna å tag med mig min kamera....å den bara ståg där...å åt. Hon störde sig inte alls av att jag fotade men jag ville inte gå för nära ändå ;P


...my dogs =@)
Nu är den här!! Canon 580 EX II

Nu blir det e hel del test bilder å lekande med den nya blixten....jag e vann med en enkel å svagare så detta blir intressant. Idag har jag tagit några test bilder å jag ser att jag måste tänka på vissa saker men men....så e det =)
Nu e det bara hus som ska bytas ut ;)


eye see u!
Hasselblad

Idag gjorde jag något jag kommer minnas länge, idag har jag varit på Besök i Hasselblads fabriken och klämt, testat och dreglat över alla deras kameror...en fantastisk dag för MIG!


kalas med live band

Party time! lite bilder på sångare/band från kalas som jag va på igår =)


lydnad

Idag har vi tränat lite lydnad och vi saknar våra tränings dagar på klubben....jag älskar vinter men nu VILL vi träna ute =)

nytt år nya utmaingar!

andra dag på detta året men redan så händelsefull! jag önskar er en underbar nyår min vänner =)

Detta va min nyår!

RSS 2.0