Skydd träning

Idag fick jag följa med på skydd träning och jag är så tacksam för det Jeanette! Det va riktigt kul att se era träning och få inblick i skydd samt att få en del kul bilder =) tack gömman!!!
dagen va varm och riktigt soligt men när jag kom till klubben så mulnade på ooch även kom några droppar regn men vad gör det när man få träffa så många trevliga människor och så många bekanta =D
...kanske skydd på andra ställe oxå???


Underbar Vandrings resa....

Nu är man hemma efter en underbar helg i den smålänska gröna naturen. Vi åkte på fredag och kom hem nyligen och nu sitter jag här och det första jag gör e att uppdatera bloggen....det suger när man ha med sig dator med ingen täckning....tur att man har en iföön som man är lite små *läs stor* beroende av den ;) Tur att den inte heller hade någon täckning så jag va nästa hela helgen utan nät 0.o

Vi hade ok väder faktisk och den regnade på fredag kväll och på lördan kväll så väder va super för varndring igår (lördag) vi va ute och vandrade i 7 TIMMAR!!! med sammalagt 30-40min stop!!! ja, jag skojar inte....vi skulle går 21km men för att någonstans på vägen så delade den oranga markering på 2 och jag tror vi gjorde närmare 30km. Jag älskar och vandra men att komma på någonstans efter 21km att vi kommer inte hem på ett tag är som att dö lite sakta innombord ;)
Man skrattade åt det fram tills man hade så ont i kroppen så man grät....det jag e mest beundrasvärt e att ragge gick hela vägen själv....och det va det jobbigaste och se igår att han kommer behöva gå ännu mer....men så fel hade jag för grabben drog på som en av världens starkaste hund och hade inga tankar på att sluta.
Pixi fick bäras en hel del då hon e för ung för att gå så här långt. Idag trodde vi att dom skulle va helt öma och trötta men NIX....fullt fart idag asså.....det e något fel på hund kräk!
Själv känner man sig som en krockdocka och det gör ont i varje del av kroppen men ändå förvånad för jag förväntade mig mycket värre faktisk....vet inte varför men igår när vi väl kom till stuga kl 18.00 så kändes det som att ondare än så här kan man inte få och tänkte....om jag har ont idag vill jag inte vakna imån ;)
Jag har vaknat och mår faktisk underbart (trots öm kropp)

Nu lägger jag ut bara bilder på älgar =)
Vinden....

Bilder på Hästen jag älskar att fota,tyvärr blev det en av dom snabbaste besök den dag å det blåste orkon vindar så det blev bara vanlige porträtt bilder....men jag bara älskar den här hästen <3

viktigt plats...

den här bild har jag inte haft på bloggen förut men den kommer nu för jag pratade om platsen med en person och den här kommer därifrån. En viktigt ön för många och för mig!
Den e inte perfekt men det e det som e skönt med tanke på vad den betyder för mig.Blir verkligen sugen på åka tillbax till Särö och fota mer,den dag jag va där har jag fått stryk av vågor lika stora som jag...nu e jag iför sig inte så stor så dom kanske inte va så farliga ;)

Har haft mycket nu å glömt flytta över mina härst bilder som jag har tagit igår men det blir en hel del bilder nu fram över ;) Till helgen minns sagt! Oj vad jag har längtat till den här resa =)
Men innan helgen kommer är det Skydd och bruksträning imån så det lär komma några action bilder imån kväll.
natti natt!

kompis...

träffade min kompis här om dag när jag klippte gräs och rensade bland buskar, han har inte fått nogon namn än men han bor här ute....Tydligen...
Trots att det e bara mitt namn på räkningar så e han här denna sommar med ;)

V.Maggio

tack Madde (å jannica)för underbar kväll med Veronica Maggio på Liseberg,hysterisk många mäniskor eller tjaaa....barn/_-14:ar och vi ;) kram på dig vännen!!

vi hittade plats men jag hade behövt en stege eller 2 ;)
Göteborg

Tack Cheng och Christer för en trevligt Foto stund i stan,jätte kul att även besöka foto utställning och se så många fina bilder. Trors dåliga väder och regn hängande över oss så fick vi några stads bilder =)


Film med musik

Untitled from joanna larsson on Vimeo.

 

Vilken resa jag har gjort idag med film redigering ;) har lärt mig göra det och även lägga till musik...inte illa va? ;) MEN vimeo har på något sätt att bilder/filmen e så små...vet ej varför =/

Hade jag inte bara haft detta som test så hade jag gjort filmerna mer "vackra" ;) Bilderna hade passat kanske bättre men nu är detta som sagt Test film för jag lär mig så få det blir så här nu då =)

Sitte även med min blixt 580EXII och försöker ställa in det tillbax till rätta inställningar...för min vän Peter har gjort lite egna och jag/vi få inte tillbax dom igen....sånt händer Peter men jag kommer debatera dig för timmarna ;) hahhaha....*skojar bara*
Hoppas på få hjälp av lite kunnig folk på forum så detta kan va även bra för jag kan inte den så mycket så nu kanske jag lär mig den.....så jag tror det va nog bra med några olycker ibland ;)

 

 


Film från Sävån

Untitled from joanna larsson on Vimeo.


mår som gud!

Vad ska man säga....livet är underbar! Tror att bilder talar för sig själv. 3 timmars vandring med hundarna och kamrera vid sevån. hade inte jag ätit som spädbarn så hade jag stannat några timmar till =)
Har filmat en hel del idag som jag hoppas på att redigera och lägga upp på bloggen inom kort.


Mår som gud!!

hämta pinne..

Söndags trött! eller e det lördags party trött?
Efter Foto utställning i lördags samlade vi alla och några till från klubben och hade en trevligt fest men mycket prata om bilder,utrustning oss själva och lite till....Jag skrattade oavbrutet. Tack ni underbara! jag hade toppen dag och kväll.
Idag blev det några bilder vid sjön innan det börja regna kraftigt för det gjorde det hela eftermiddag och då va man så klart på agility plan helt piss blöt och lerig....underbar att köra agility i vilken väder den nu blir man idag va det väl mycket regn;)

Lite bilder då ;

lägger till en bild på Pixi


catch me if you can...


dö pinne dö...

även här få fokus jobba för den hunden kan inte göra något lagam ;)


Spring....

lite Fokus tester....ragge ställer upp som krockdocka för mattes tester. Tur att det kommer helt av självständigt att bara springa....springa fort och springa överallt =)
God morgon...

Idag vaknade jag tidigt men det är väl inte konstigt när MKII ligger bredvid ;) Åkte tidigt bort mot skogen för en morgon promenad....va hemma vid 8 igen och bara satte mig med te och Pixi i knät. Pixi är min morgon kompis,hon e oxå ganska morgon trött men det är inget mot vad regge ;)
MK II is here!!

då e min nya vän flyttat hem till mig,jag har väntat på den länge nu är det här känns e overkligt. Nu har jag inte bara MKII hemma men oxå 17-40/4 L och livet kan inte va bättre just nu =D

Vi har haft underbar och solig dag här ute och jag passade på testa den nya skönhet på hundarna så klart, nu har det tagit en stund innan batteri laddades klart och jag fick till alla inställningar som jag ville. Det som e skönt e att jag har redan den första modellen så det känns hemma med alla knappar och rattar ;)
Nu på kvällen ficj jag testa lite tele men inte tillräckligt för att tycka något än men det e underbar hus som jag är glad att äga =)
Det ända tråkiga med den är att MK1 och MK2 har inte samma batteri,fatta inte hur canon har tänkt där men men....så nya batteri måste köpas in inom kort;)

Imån e det sista foto uts. möte hemma hos Mia, det ska bli kul att ta det sista innan uts. och mysa med valparna så klart ;) hoppas vi få härligt väder så vi kan sitta ute å mysa =)

här kommer några test bilder
vita hästar...

haft en härlig dag idag....jag har tränat hundarna,klipp gräs,fixat alla bider till foto utställning,rensat hemma och gjort ordning i lådor fast det behövdes inte så mycket men man märkte att min pedantiska besatthet fick faktisk semester nu när det har varit Mycket med allt. lite skönt;)
Redan nästa helg e det foto utställning och jag åker ditt och hänger upp min tavlor sen måste jag vidare, men efter utställning ska vi bara umgås och ha det trevligt ihop...det ska bli kul!

Här om dag åkte jag förbi en hästhage och bara kände att här måste jag ta några bilder,hade då inte med mig min kamera men jag uppsökte ägare och frågade om lov...idag åkte jag bort för ta några bilder och så ser dom ut;
Testar Hasselblad

Nu är jag osäkert på modellen men det stod 911 när jag flyttade öven DOM ENORMA bilderna. Bilderna är som sagt enorma och jag fick hämta ett gratis program för att öppna dom. Program heter Picasa 3 och man kanske ska HELST använda sig av deras egna program som jag snart få oxå testa på och se även skillnad på program....det ska bli kul.
Än så länge hade jag hjälp av Picasa program och även om det e skit program så börja jag förstå vad Hasselbald kamera handlar om. Det e hela tiden saker jag märker som jag bara blir mer och mer imponerad.....asså VILL HA faktor är större NU ;) *säljer hus* ;)
Nu handlar bilder om exponering,kontraseter och m.m och jag tycker den sköter sig UTMÄRKT på alla nivå.

Tänk på att bilderna är tagna mitt på dagen i stark ljus med mycket kontraster och j*** massa skuggor.


Macro,våga inte skriva m.m på den här optik för jag minns inte men 100...något!
Sen på landskap använde jag mig av 35mm optik.
Exponering av bilderna är så perfekt att man inte kan förstå hur den fixa det. Dom bilderna längre ner med dominerande färger är en sådan super exempel.Den här är bara extre bra, motsols!!!! *ler*

samma här motsol,va nästan lite fundersam om jag bara hade tur eller om det verkligen va så....därför har jag tagit flera motsols.

'
s-v hållö

inte dåligt att komma på så många bra rubriker med ord "hållö"

vet inte vilket e värre idag, musker värken eller dom svarta ringar runt ögon....hur som så va det värt varje stund att befina sig på en så vacker ö men underbar sällskap:)

Tänkte bjuda på lite svart vita bilder vilken jag inte bruka göra på landskap men vissa bilder passar bra i s-v.
F O T O U T S T Ä L L N I N G 14 M A J

Snart e det dags för LFK foto utställning som är den 17 maj, kom gärna och kika på bilder och träffa fotografer. Själv kommer jag ställa ut men kommer tyvärr inte va där under dagen för att jag ha MH (mental beskrivning) med min äna hunden.
Trodde jag hade klart allt inför utställning men nu få jag åka in igen och skriva ut 2 bilder som jag inte va nöjd med.
Har mängder med bilder från hållö som jag behöver sätta mig med men min lediga dag förvandlades till många måste.Hållö igen ;)god natt!

Hållö II *s*

Lördag va en solig och varm dag,vi satte länge på kvällen och pratade,åt grillad mat och hade hel underbart. När solen börja närma sig horistonen byte vi om till varmare kläder och begav oss mot klippor som jag tidigare kollat in:)
2 typiska Joanna bilder....äsch...a lajk it ;)
Hållö

Som vanligt börja jag med den urkassa och tråkiga rubrik,sen förtsätter varje inlägg med "Hållö II" ev "2" och nästa rubrik lär vara "Hållö igen"....
Hur som, vilken resa vi har haft med LFK!!Nästa så man få nypa sig ibland.....just nu e jag så trött så jag kan inte förstå  vilken dag och när det blir måndag eller tisdag....det ända jag vet;) eller tack gude god för iföön kalender....att jag är ledig!
Helgens resa bjud på MYCKET Brist på sömn,torra ost mackor,kall stjärt.....fina foto platser, underbar sällskap...å möte med andra härliga människor. Tack ni alla inblandade....utan er hade det inte varit samma sak.

har även träffat min nya man och spenderat en hel förmiddag med honom bland klippor och orkan vindar,han heter Hasselblad och han hade ett öga fast på 35mm <3  å jag hade inte haft Någon emot om han flyttar hem till mig nån dag....fast han är dyr så det få dröja lite till ;)
Bilder från Hasselblad kamera kommer inom kort =)

Den här bilden "ser ut" att ha rak horisont *stolt*
(resten e lika snea som vanligt...få ta hjälp av min trogna vän PS;)
RSS 2.0