Snart e det jul...igen....

snart e det jul!! Sen är det skid semester i jan. vilket jag längtar så till =) Jag ska åka snowbord i min nya outfit...oooolalalal!
Här om dag lämna jag in mina gummistövlar som gick sönder efter att har haft dom i 2 månader....killen i kassan undrade vad jag har gjort...igen sa ja,går i dom dagligen...vart? till afrika?
Han sa inte det men jag vet att han tänkte...hur som....jag vill ha snö....dels för att jag är trött på regn och dels för att det ligger en björk i vårt trädgård efter stormen och jag vill att snö täcker den. Vi har precis (äntligen)blivit klara med allt ved så kommer den här fanskapet *#"!&//(())&¤¤##""!"#*

Här kommer en av mina favo bilder som jag tagit förra vinter =)

Stockholm fotomässandagen började på Fotomässan i stockholm, det va fantastisk att se alla roliga prylar=)
Bild utställningar va intressanta


Jag hittade ett företag som hade FANTASTISKA album med den högsta kvalite verkligen,de va helt sjuk fina och det blir ev något jag ska titta på i framtidenefter mässan hade vi tid innan flyget hem så vi besökte gamla stan och myste bland jul stämningen som redan slagit upp i stockholm =)


träskor go vinter ;)


Dalahästar i mängder...älskar dalahästar =PI Stockholm på foto mässa...

Nu är man i Stockholm på fotomässan tjohhooo


Kvälls kylan
Kvälls mys...
hemma fix....

...idag blev det en del fixande hemma....trött och slö med te kopp i handen och kamera i andra handen...trots allt fick jag gjort lite ;)


Ifåån app!

Nu har jag skaffat mig en app på min ifåån så jag kan uppdatera min blogg vart som helst:) tjoohoo...
En ifåån bild på detta från dagens agility tävling :)


mina vov....

Agge pagge e en hund i sin klass...han e ett möngo men han e vår underbar möngo! här sitter han snällt och väntar tills matte e klar med sin fotografiering....äntligen efter 6 år så lär man sig att ibland måste man sitta still. boston ligan och en dp e så olika men dom komplettera varandra så bra =)


Idag har jag och Pixi tävlat i agility 2;a gånger,vi diska oss i hopp klassen men blev 9 i agility klass av 64 startande så det va bra....sist vi tävlade blev vi 5:a av 62 startande...det va hennes första tävling.Jag e så stolt över min lilla vovve =) vi har jobbat och tränat hårt för att komma hit och mer har vi och ge....Nästa tävling är i rallylydnad och vi behöver bara 1 godkänd resultat sen blir vi uppflyttat till fortsättnings klassen...tiger...


11-11-11 11:11

Löjligt att många flippar ut idag.....ja, datum e 11-11-11 och tiden va 11:11 och ??
Själv tänkte jag va löjligt som alla andra och ta några bilder under den minuten....dom bästa bilder råkade va tyvärr efter åt....hade ragge suttit så söt bradvid mig och titta på mig bara en minut tidigare hade jag fått en annan bild....nu råkade det bli torra pinnar...råkade...tja jag satte och fotade för fullt ;) hehhe...gud va löjlig jag e.....pinsamt! ;)lite uppdatering....

det har varit rätt så dött här inne, jag har isett att när man äger en ifåån har man mer och mer lämnat dator stängt. Både för och nackdelar.....jag e inte längre beroende av att gå hem kolla mail...nu e jag mer eller mindre aldrig hemma å hemsidorna jag håller i blir sällan uppdaterade, jag pillar mindre med bilder och mina ögon börja se mer på varandra än framåt...i början va skärmen jätte stor...nu..tja....samtidigt vill jag inte gå med en surfplatta i fickan ;)
dagens dilema ;)

Vad det gäller mitt liv just e jag någonstans....på väg att gå i ide men innan björnen somnar vill jag boka upp mig på heltid....dels för att jag har damp och dels för att jag e för ambitiös för mitt bästa ;)
Det e November men redan har jag boka min januari som om det va snart jag skulle gå och dö....Nu blir det skid semester i januari och det e tack och lov då jag behöver en vinter semster.Det blev ingen förra åter och jag grät resten av året. Konstigt nog så gråter jag även på mina resor....av smärta ;) Älskar åka snowbord men dom muskler änvänder man bara en gån per år....sen e dom villande resten av året. Härliga muskel värk!!! gud vad jag saknat dig ;)

I helgen va jag ute med familjen på en islandshäst utfykt....tyvärr fick jag inte med mig kamera för jag ville bara va ute och njuta....vi galoperade längst med Marstrands kusten..i lätt dimma.....inte alls en ögonblick man skulle bevara på en bild ;) nää....usch! ;)  Tiden gick aldelles för fort....hade kunnat tölta och galopera längre än så,vi stannade till på en kulle och fikade,mysigt somm tusen!...drömmen om egen häst vaknade till!

Björn resa är äntligen bokat...bestämmd. Jag har drömmt om en björn-gömslet resa länge....jag e ingen "natur fotograf" men mår som bäst i naturen. Björn,varg och annat kul kött-människor ätande djur e jätte kul att foto i det vilda....jag kan inte tänka mig bättre sett att spendera en hel vecka men foto nördar och en egen lilla gömsel (sånt av tyg;) i Finland (närmare ryssland) Det kommer ta en hel dag att komma ditt...men gud va skoj det blir =) Resan e bokat i Augusti 2012 och vi är 5 st (en plats kvar) och våra ledare är Magnus Nyman som e riktigt duttig naturfotograf. längtar redan...ska bara sälja minna orgoner innan resa sen är jag väl redo för att lämna stor stan...*läs landet*

För att avsluta denna röriga uppdatering lägger jag ut en bild från Studio ;)Göteborg.....

.......när den stora lampan släcks =)


RSS 2.0